Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 07-11-2018
Eppendorf
TEL: +31 (0)24 3717 600
FAX: +31 (0)24 3717 640
Eppendorf Nederland B.V.
Postbus 6826
6503 GH   Nijmegen

Kerkenbos 1101
6546 BC   Nijmegen
TEL: +32 (0)16 52 58 10
Eppendorf Belgium N.V.- S.A.
Nijverheidslaan 22
B-3200   Aarschot
Contact
+31 (0)24 3717 600
Mw. Nevanda van den Broek
Sales & Marketing Manager
+32 (0)16 562 831
Dhr. Jurgen Goudmaeker
Sales & Marketing Manager
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Eppendorf België N.V.- S.A. is gevestigd in Aarschot en Eppendorf Nederland B.V. is gevestigd in Nijmegen.
Onze kantoren zijn verantwoordelijk voor de lokale verkoop- en serviceactiviteiten van de gehele Eppendorf productportefeuille.
Beide kantoren hebben een backoffice team bestaande uit verschillende afdelingen waaronder service – support – kwaliteit – sales – marketing – financiën – en HR.
Alle medewerkers van Eppendorf België N.V.- S.A. en Eppendorf Nederland B.V. zijn door jaren ervaring en kennis in staat onze klanten premium service te bieden. Deze service vertaalt zich in applicatie ondersteuning, snelle levering en uitstekend (preventief) onderhoud.
Producten, diensten
Centrifuge, Pipetten, Eppendorf, Service, Vriezers, Schudders, PCR, Tubes, Cell Culture Consumables, Automation, Photometers, Bioprocess, Cell Imaging Consumables, Co2 incubators,
Lees meer
Producten, diensten
Centrifuge -
Pipetten -
Eppendorf -
Service -
Vriezers -
Schudders -
PCR -
Tubes -
Cell Culture Consumables -
Automation -
Photometers -
Bioprocess -
Cell Imaging Consumables -
Co2 incubators -
Expertises
Analytische Instrumenten - UV/VIS Spectrometrie
Algemene labapparatuur - Koelen en vriezen - Labkoelkasten
Algemene labapparatuur - Koelen en vriezen - Ultra-low vriezers (ULF)
Algemene labapparatuur - Stoven en ovens - CO2-stoven
Algemene labapparatuur - Roer-, meng- en maalapparatuur
Lees meer
Expertises
Analytische Instrumenten - UV/VIS Spectrometrie
Algemene labapparatuur - Koelen en vriezen - Labkoelkasten
Algemene labapparatuur - Koelen en vriezen - Ultra-low vriezers (ULF)
Algemene labapparatuur - Stoven en ovens - CO2-stoven
Algemene labapparatuur - Roer-, meng- en maalapparatuur
Algemene labapparatuur - (Incubator)Schudders
Algemene labapparatuur - Centrifuges
Algemene labapparatuur - Pipetten
Diagnostiek & Life Sciences - Microarray technologie
Diagnostiek & Life Sciences - PCR en thermische-cyclers
Diagnostiek & Life Sciences - Celmanipulatie - Celmanipulatie
Diagnostiek & Life Sciences - Celmanipulatie - DNA-isolatie
Diagnostiek & Life Sciences - Celmanipulatie - DNA-hybridisatie
Diagnostiek & Life Sciences - Next generation sequencing
Diagnostiek & Life Sciences - Bioreactoren en bioprocessing
Labautomation - Elektronisch Lab Journaal
Labautomation - (Pipetteer)robots
Gebruiksartikelen, disposables - Gebruiksartikelen - Gebruiksartikelen algemeen
Gebruiksartikelen, disposables - Disposables - Pipetpunten
Gebruiksartikelen, disposables - Disposables - Kweekflessen
Gebruiksartikelen, disposables - Disposables - Kweekschalen

Productnieuws

Maximaal rendement uit proteďnetoepassingen
Maximaal rendement uit proteďnetoepassingen
De nieuwe Eppendorf Protein LoBind Conical Tubes zijn in het bijzonder ontwikkeld voor toepassingen in onderzoekssituaties waar sprake is van lage proteďneconcentraties en waarbij sampleherstel van vitaal belang is voor de analyseresultaten. Voorbereidingen met en opslag van proteďnes gaan gepaard met zeer kritische stappen in een breed toepassingsveld aan laboratoriumapplicaties. Niet-specifieke absorptie van proteďnemoleculen of peptiden aan het polymeeroppervlak van lab consumables kan aanzienlijk bijdragen aan het verlies van samples en zo resultaten van experimenten beďnvloeden. Eppendorf Protein LoBind Conical Tubes bevatten een unieke tweecomponenten-polymeermix die een hydrofiel oppervlak creëert en optimale herstelresultaten voor waardevolle samples garandeert. Dit leidt tot een stabielere proteďneconcentratie en op zijn beurt meer reproduceerbare en betrouwbare resultaten. Het nieuwe amber tube materiaal combineert effectieve bescherming van lichtgevoelige
24-10-2018  |  088x  | 
Celcultuurplaten voor hoge reproduceerbaarheid
Celcultuurplaten voor hoge reproduceerbaarheid
De nieuwe CCCadvanced FN1 motifs consumables van Eppendorf zijn klassieke consumables voor celcultures, additioneel gecoat met een gedefinieerd synthetisch substraat dat geen dierlijke en menselijke bestanddelen bevat. Het substraat (fibronectine afgeleide motieven met geoptimaliseerde sterische configuratie) is ontworpen om de celhechtplaats van natieve ECM-cellen na te bootsen. Daardoor zijn CCCadvanced FN1 motifs Cell Culture Plates gebruiksklaar en eveneens toepasbaar onder restrictieve kweekomstandigheden (serum- en xeno-vrij media). Het gebruik van deze platen bij de kweek van IPSC’s, MSC’s, primaire cellen of andere ECM-afhankelijke cellen biedt een oplossing voor variatie in coatingmedia tussen verschillende loten, spaart tijd en verlaagt het besmettingsrisico. De superieure helderheid van het plastic en de vermindering van de vloeistofmeniscus in de wellen zorgen voor een aanzienlijke vermindering van schaduwinterferentie bij beeldvormingsanalyse. Dit maakt
24-10-2018  |  082x  | 
Veiligere, grotere en slimmere ULT-vriezers
Veiligere, grotere en slimmere ULT-vriezers
De CryoCube F740 ULT-vriezers zijn de nieuwste toevoeging binnen de Eppendorf vriezerfamilie. Deze serie combineert de vertrouwde, hoge vriezerkwaliteit met een grotere capaciteit en een geoptimaliseerd en intuďtief bedieningspaneel, optioneel met unieke gerbruikerstoegang. De CryoCube F740 series zijn ontworpen voor het veilig opslaan van samples bij een zo laag mogelijk energieverbruik. Door de integratie van het PhysioCare Concept zijn deze ULT-vriezers eenvoudig en comfortabeler te gebruiken en ondersteunen ze de ergonomie van de werkplek. Er is keuze uit vijf verschillende modellen. De inrichting van de vriezer kan zelf bepaald worden door te kiezen voor drie of vijf compartimenten en een links of rechts opendraaiende buitendeur. Eppendorf rekken, opslagdozen en tubes maken de inrichting compleet. En met een epServices onderhoudsplan gaat een unit ook nog eens langer mee.
11-07-2018  |  310x  | 
Laat meer zien

Productbeschrijvingen

White Paper: behandelen van moeilijke vloeistoffen  Mogelijkheden om de epMotion 96 te gebruiken
White Paper: behandelen van moeilijke vloeistoffen
Mogelijkheden om de epMotion 96 te gebruiken Eppendorf toont in een White Paper de mogelijkheden om de epMotion 96 te gebruiken in combinatie met verschillende moeilijke vloeistoffen, zoals kleverige, dichte, vluchtige of proteďnerijke vloeistoffen en detergenten. Onder meer de reactie van het luchtkussen op deze verschillende vloeistoffen wordt toegelicht. Een handige tabel geeft voor elke vloeistof aan welke modus en techniek het beste worden toegepast. Zo dienen kleverige vloeistoffen met reversed pipetting en met een lage snelheid te worden gepipetteerd. Bij vluchtige vloeistoffen is het vooraf bevochtigen van de tips van belang. Bij detergenten en proteďnerijke vloeistoffen wordt bij voorkeur het uitblazen vermeden en worden de pipetpunten niet hergebruikt. Laboratoria kunnen met deze tips hun werkwijze met moeilijke vloeistoffen verbeteren en accuratere, betrouwbaardere en reproduceerbaardere resultaten behalen. Klik rechts op ’Meer informatie’ om de White Paper te downloaden.
07-11-2018  |  124x  | 
Geavanceerd routinematig doseren van vloeistoffen
Geavanceerd routinematig doseren van vloeistoffen
De Varispenser 2 en Varispenser 2x van Eppendorf zijn ontwikkeld voor liquid handling-toepassingen met aliquots van agressieve oplossingen vanuit grote voorraad- en reagensflessen. De betrouwbare PFA-afsluittechniek voorkomt kristalvorming door het reinigen van de interne cilinder tijdens dispenseren. Deze technologie, gecombineerd met de hoge chemische bestendigheid, maakt het gebruik van bijna alle soorten vloeistoffen mogelijk. De Varispenser 2x is uitgerust met een recirculatieklep voor reproduceerbare uitgiftevolumes zonder verlies van vloeistof. De optionele ‘drying tube’ beschermt gevoelige vloeistoffen tegen luchtvochtigheid en CO2. Indien gewenst kan een microfilter worden geplaatst om mogelijke contaminatie vanuit de fles te voorkomen. De Varispenser 2 en Varispenser 2x zijn volledig autoclaveerbaar. Deze en andere functies maken de Varispenser 2 en Varispenser 2x een eenvoudig systeem voor de meeste routinematige liquid handling-toepassingen.
22-11-2017  |  889x  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag