UK
NL
 
               

Alles over en voor de labsector

Zoeken
LABinsights.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Hack Belgium 2018

Stuur per email
Twitter dit bericht
Hack Belgium 2018, Hands-on innovation , 3  dagen, start op  26 april 2018, Brussel
 

Hands-on innovation

BrusselToegang: betaald

Hack Belgium brengt 1500 mensen samen om maatschappijveranderende projecten te lanceren.

Binnenkort is het zo ver. Dan vindt de 2e editie van Hack Belgium plaats, het grootschalige hackaton event dat een duizendtal talentvolle deelnemers samenbrengt met honderden experts uit diverse sectoren. Hun doel: innovatieve projecten lanceren die België’s grootste maatschappelijke uitdagingen aanpakken. Het grootste deel van de experts die zullen deelnemen is ondertussen bekend en de inschrijvingen vanuit de bedrijfs- en academische wereld lopen binnen. Vanuit alle delen van het land komen ze op 26, 27 en 28 april naar het Brusselse Tour & Taxis.

Tijdens Hack Belgium buigen bekende en onbekende experts uit verschillende sectoren zich samen met de deelnemers over het futureproof maken van België en het vinden van concrete oplossingen om een betere wereld te creëren. Er worden twaalf ambitieuze uitdagingen op tafel gelegd, waaronder onder andere ‘Sick No More’, ‘A New Era in Food’, ‘Meaningful Work For All’, ‘Future Proof Education’, ‘Clean Circular Economies’, ‘Manufacturing On Demand’ en ‘Energy Transition’.

Op 3 dagen tijd zullen de deelnemers een traject doorlopen gaande van inspiratie opdoen tot een project lanceren. Bijna 300 experts zullen aanwezig zijn om hen te helpen bij het ontwerpen van diensten en producten, het ontwikkelen van een business model, het opstellen van een technologisch plan en het uitwerken van een actieplan.

Meer informatie

Externe link
  ► Externe link
 
 .
 .
 .