UK
NL
 
               

Alles over en voor de labsector

Zoeken
LABinsights.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Laboratoriummanagement: Presenteren

Stuur per email
Twitter dit bericht
Laboratoriummanagement: Presenteren, Workshop, 17 april 2018, Nijmegen
 

Workshop

NijmegenToegang: betaald

Binnen het thema Laboratoriummanagement biedt de HAN een nieuwe Workshop Presenteren. Iedere professional in de sector life sciences en chemie krijgt te maken met het presenteren van zijn of haar werk. Dit kan een PowerPoint presentatie zijn voor een groep. Bijvoorbeeld een lezing tijdens een wetenschappelijk conferentie of een presentatie van uw product tijdens een symposium. Ook het bespreken van de voortgang van uw werkzaamheden voor kleinere groepen tijdens collegiaal werkoverleg of het netwerkgesprek (elevator pitch) zijn vormen van presenteren.

Tijdens de interactieve Workshop Presenteren gaat u aan de slag met de verschillende aspecten van een presentatie: structuur, doelgroep, vorm etc. U krijgt handvaten en tips en er is veel ruimte om zelf te oefenen en uw presentatietechniek te verbeteren aan de hand van feedback van docent en medecursisten. U kunt de Workshop als losse cursus volgen en als onderdeel van de opleiding Laboratoriummanagement, waarin verschillende aspecten van leiding geven binnen het laboratorium aan bod komen.

De Workshop vindt plaats op 17 april, een week voor de cursus Project Management, zodat u uw presentatie-skills direct kun toepassen bij het presenteren van onderdelen van uw project.

Meer informatie

Externe link
  ► Externe link

Organisator

 
 .
 .
 .