UK
NL
 
               

Alles over en voor de labsector

Zoeken
LABinsights.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

BCF Career Event

Stuur per email
Twitter dit bericht
BCF Career Event, Event, , Ghent
 

Event met een duur van 1 dag, vindt plaats

op 11-05-2017 in Utrecht
op 16-11-2017 in GhentToegang: gratis (na registratie)

BCF Career Event is voor vele werkgevers een zeer gewaardeerd medium om hun organisatie en vacatures onder de aandacht te brengen van hoogopgeleid talent. Het event biedt (PhD)-studenten, postdocs en (young) professionals o.a. de kans om relevante werkgevers te ontmoeten, te luisteren naar inspirerende presentaties, CV checks, persoonlijk carričre advies etc. Met jaarlijks meer dan 2.000 bezoekers en 100 deelnemende organisaties is BCF Career Event een unieke ontmoetingsplaats voor werkgevers en werkzoekenden binnen de sectoren Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma.

BCF Career Event wordt georganiseerd door Hyphen Projects, een projectbureau dat gevestigd is in Hilversum en zich toelegt op het bijeenbrengen van professionals en organisaties in Life Sciences d.m.v. carričrebeurzen, conferenties en andere events.

Niet alleen opereert BCF Career in Nederland, maar zet dit jaar voor de tweede keer de Belgische editie neer. De Belgische editie vindt plaats op 16 november in Gent ICC. Hier komen ruim 1000 bezoekers op af en meer dan 60 bedrijven.

Meer informatie

Organisator

 
 .
 .
 .