UK
NL
 
               

Alles over en voor de labsector

Zoeken
LABinsights.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Troubleshooting HPLC

Stuur per email
Twitter dit bericht
Troubleshooting HPLC, Cursus, , Breda
 

Cursus met een duur van 3 dagen, start

op 18-12-2017 in Breda
op 22-05-2018 in Breda
op in BredaToegang: betaald

Storingen, die in het dagelijks gebruik van uw HPLC analysemethoden kunnen optreden, vormen de kern van deze cursus. We bespreken methoden en de bijbehorende oplossingen, waarmee u storingen en afwijkende meetresultaten herkent, verhelpt en voorkomt.

Waarom de cursus Troubleshooting HPLC
Wanneer u binnen uw werk verantwoordelijk bent voor één of meerdere HPLC systemen is het belangrijk deze zo adequaat mogelijk in te kunnen grijpen wanneer zich storingen of calamiteiten voordoen. Hoe u dat het beste kunt doen leert u in deze cursus. Aan de hand van herkenningsmethoden en de bijbehorende oplossingen gaat u storingen effectief te lijf. Door afwijkende meetresultaten snel te leren herkennen, kunt u ze effectiever verhelpen, en zelfs beter te voorkomen.

Voor wie is de cursus Troubleshooting HPLC bedoeld
U bent een laboratoriummedewerker op minimaal HBO of MBO+ niveau en heeft of krijgt het beheer over HPLC apparatuur. U wilt veel voorkomende problemen snel herkennen en deze gestructureerd kunnen oplossen of, beter nog, voorkomen.

U heeft minimaal de cursus Inleiding in de HPLC (niveau 1) gedaan of heeft aantoonbaar vergelijkbare ervaring. Een ingangstoets kan deel uitmaken van de intake als u deze cursus niet bij ons heeft gevolgd.

Het programma van de cursus Troubleshooting HPLC omvat de volgende onderdelen:
+ systematisch problemen oplossen
+ de pomp
+ de injector
+ de kolom
+ de mobiele fase
+ de detector
+ diagnose uit chromatogrammen

Methodiek
In deze cursus leert u problemen rond methoden en apparaten op te lossen. Dat gebeurt vrijwel geheel aan de hand van voorbeelden, chromatogrammen en cases. Zowel de theorie als de praktijk is daardoor zeer interactief.
Elke dag voert u experimenten uit. U lost zelf praktische problemen op die ingebouwd zijn in moderne HPLC apparatuur op ons eigen cursuslaboratorium. Ook gaat u aan de slag met (preventief) onderhoud van HPLC instrumenten. Daarvoor gebruiken we meerdere typen apparaten.

Meer informatie

Externe link
  ► Externe link

Organisator

 
 .
 .
 .