UK
NL
 
               

Alles over en voor de labsector

Zoeken
LABinsights.nl

     

     

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

HPLC in de praktijk (niveau 2)

Stuur per email
Twitter dit bericht
HPLC in de praktijk (niveau 2), Cursus, , Breda
 

Cursus met een duur van 3 dagen, start

op 11-12-2017 in Breda
op in Breda
op in BredaToegang: betaald

Naast de theoretische chromatografische basis behandelen we alle mogelijkheden van reversed phase vloeistofchromatografie (RPLC). U leert kiezen uit de juiste mobiele fase, kolomdimensies en uw bestaande methoden optimaliseren.

Waarom de cursus HPLC in de praktijk (niveau 2)
Wanneer u binnen uw werk verantwoordelijk bent voor één of meerdere HPLC methodes is het belangrijk deze zo optimaal en degelijk mogelijk te laten draaien. In deze cursus leert u de diepere achtergronden van HPLC. U maakt uitgebreid kennis met alle mogelijkheden van reversed phase vloeistofchromatografie (RPLC). Na afloop kunt u voor uw toepassingen de juiste kolomdimensies kiezen en uw bestaande methoden optimaliseren.

Voor wie is de cursus HPLC in de praktijk (niveau 2) bedoeld
U bent een laboratoriummedewerker op minimaal MBO niveau en werkt al enige tijd met HPLC. U wilt meer weten over type en gebruik scheidingskolommen, mobiele fasen, buffers en optimalisering voor allerlei HPLC-toepassingen.

U heeft minimaal de cursus Inleiding in de HPLC (niveau 1) gedaan of heeft aantoonbaar vergelijkbare ervaring. Een ingangstoets kan deel uitmaken van de intake als u deze cursus niet bij ons heeft gevolgd.

Het programma
In deze cursus gaat u aan de slag met de theorie en praktijk van reversed phase HPLC aan de hand van de volgende onderwerpen:
+ algemene theoretische achtergronden chromatografie toegepast op HPLC
+ kolommen reversed phase HPLC
+ scheiding van organische zuren en basen
+ scheiding van ionogene verbindingen
+ kolomparameters
+ kolomkeuze en optimalisering

Download de brochure HPLC in de praktijk (niveau 2) voor een uitgebreide omschrijving van het programma.

Methodiek
Na de behandeling van de theoretische aspecten van RP-HPLC gaat u aan de hand van experimenten zelf aan de slag op ons eigen cursuslaboratorium. Dat doet u in kleine groepjes onder deskundige leiding van onze ervaren praktijkdocenten en met state-of-the-art instrumenten. Door deze opzet wordt u voortdurend geprikkeld na te denken en leert u bijna spelenderwijs de achtergronden van de HPLC. Aan het eind van de cursus doet u een korte toets, zodat u uw eigen vorderingen kunt beoordelen.

Meer informatie

Externe link
  ► Externe link

Organisator

 
 .
 .
 .